Regulament Concurs

1. Competitia este de natura internationala si este deschisa tuturor concurentilor.
2. Înscrierile pentru cuncurs vor fi deschise până la ocuparea tuturor locurilor disponibile. Înscrierea este valabilă dacă sunt completate toate informațiile necesare. Taxa de înscriere la concurs în valoare de 50€/persoana/participare, se achită în momentul înscrierii la locul de desfășurare a concursului.
3. Puteți trimite formularul de înscriere completat și scanat prin e-mail la contact@apnoradea.ro cu cel puțin 7 zile înainte de data concursului. Sau completati formularul aici.
4. Concurenții înscriși trebuie să se înregistreze la locul de desfășurare a competiției cu cel puțin 1 oră înainte de începerea competiției și să prezinte un act de identitate în momentul înregistrării pentru verificarea datelor.
5. În timpul concursului, pizza va fi pregătită într-un cuptor electric pentru pizza.
6. Concurentul trebuie să-și aducă propriile ingrediente pentru a face pizza. Organizatorul va oferi (celor care au nevoie) făină, mozzarella și roșii decojite la fața locului.
7. Fiecare concurent va putea decide liber cum să pregătească pizza.
8. După prepararea pizza, fiecare concurent trebuie să curețe blatul. Un concurent care nu curăță suprafața de lucru va fi penalizat cu scăderea punctelor conform deciziei juriului.
9. Îmbrăcămintea concurenților trebuie să fie îngrijită și curată. Concurenții nu pot purta pe haine siglele companiilor care nu sunt sponsor de campionat. Promovarea altor companii sau producători de alimente nu va fi permisă. Nerespectarea acestui punct al regulamentului va fi pedepsită cu descalificarea imediată.
10. Progresul concursului: juratul de la cuptor va da concurentului un semnal pentru a începe pregătirea pizza. Concurentul va avea la dispoziție maximum 15 minute pentru a pregăti, coace, curăța și prezenta pizza. Pizza trebuie să fie prezentată chiar de concurent. Fiecare concurent face simultan 1 (una) pizza la alegere.
11. Punctele sunt acordate pentru pregătirea pizza și munca și ordinea pe tejghea și în cuptor, timpul și gradul de coacere, combinația de ingrediente și arome, aspectul pizza finită, precum și prezentarea pizza și impresia generală.
12. Toate activitățile care ar putea fi interpretate ca influentare a juriului (de exemplu, cadouri și altele asemenea) sunt interzise).
13. După concurs, juriul va anunța rezultatele la locul de desfășurare a concursului. Rezultatele vor fi publicate pe paginile de facebook ale APN – Associazione Pizzaiuoli Napoletani, Restaurantu Corsarul si Asociația Pizzerilor Napoletani din Oradea.
14. Nu va fi posibila reclamarea rezultatelor sau opinia juriului.
15. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulile competiției în cazul în care astfel de modificări îmbunătățesc desfășurarea competiției.
16. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune cauzate sau suferite de concurent in timpul competitiei.
17. Organizatorul își rezervă dreptul de a utiliza materialele foto și video din concurs în scopuri proprii.
18. Toți concurenții vor primi diplomele corespunzătoare, iar câștigătorul va câștiga premiul organizatorului.

Pentru informații suplimentare sau înscriere, sunați la 0722-323.419 sau completati formularul de inscriere.